Bahaya dunia tanpa sempadan

Assalamualaikum W.B.T..

wahh dengar tajuk macam serius jew kan?? keh2x ermmm memang kali nie nak tulis sesuatu yang agak serius...



Al kisah pada suatu masa dah x ingat bila ade seorang mamat nie add ak dekat fb nama dier merong mahawangsa...  (cehh nk glamour la tu ) oleh sbb tertarik dengan nama glamour dier tu ak pown tanpa membuang masa telah approve.. ok... yang menjadi bahayanya dier nie ske2x invited masuk group tah apa2x bkan group homosexsual gay atau apa2x tp group membincangkan hal agama.. dalam group tu banyak la golongan ada yang anti hadis ada yang athism ade yang syiah.. nie yang bahayanya....


selama nie ak asyik dok dengaq dok baca orang melayu ramai yg murtad dok dengaq pasai syiah bagaiii.. tp skarang br ak lebih nmpk bahayanya.... bila kita hanya mendengar atau membaca sesuatu tu keperhatinan kita kurang berbanding apabila kita mengalami dan berdepan dengannya ewahhhh hehhehe...

Tak payah nak serius sangggatttt.... hehheehhe






keh,keh,keh,...
antara bnda yang acap kali golongan anti hadis nie berulang kali di post adalah berkenaan kaabah antaranya....







bahayakan fahaman macam nie....
tp ada bagusnya jugak hehehhehe mcm pelik j bagus kan?
yang bagusnya dalm group2x nie bkn sumenya yg anti hadis bagai ade gak yang islamnya sejati hohohohh
jadi setiap persoalan tu ade la jawapannya...

yang penting macam mana kita memahami islam itu sendiri.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------









There was an error in this gadget